
Maak een smaakvol gerecht met de Bredase kruidenmix en win een dinerbon!
Bredase Kruidenmix
Maak je eigen recept en maak kans op een dinerbon!
Bredase Smaakmakers voegen, ieder op zijn of haar eigen manier, kleur en smaak toe aan Breda. De elf Smaakmakers die dit jaar zijn benoemd, zijn allemaal gekoppeld aan een kruid, afgestemd op hun persoonlijke eigenschappen. Hiermee maakte Chefkok Ralph Geerts van Porta Sud een unieke Bredase kruidenmix. Zoals hij zelf zegt: “verfrissend met een beetje pit.”
Maak je eigen recept en maak kans op een dinerbon
Ben jij creatief in de keuken? Verras ons dan met jouw unieke Smaakmakersrecept waarbij je gebruik maakt van de Bredase Kruidenmix.
Wat moet je doen?
Je haalt op donderdag 17 november een potje kruidenmix bij de bakfiets van Breda Marketing. Die staat tussen 16.00-18.00 uur voor het Stadhuis op de Grote Markt (zolang de voorraad strekt)
- Je maakt een creatief gerecht met gebruik van de mix
- Je stuurt uiterlijk 30 november een foto van het gerecht, vergezeld van het recept naar smaakmakers@bredamarketing.nl onder vermelding van naam, adres, tel.nummer en mailadres
- Een jury beoordeelt de ingezonden recepten en foto’s op creativiteit en maakt op 9 december de winnaar bekend.
- De maker van het meest creatieve gerecht wint een dinerbon voor een restaurant in Breda naar keuze.
Succes met jouw Bredase Smaakmakers recept!
Samenstelling kruidenmix
- Rode peper (Jeroen van Eggermond - Oprichter Skatepark Pier15)
- Dille (René Oomen - Radio- en documentairemaker)
- Rozemarijn (Pien Rosmalen - Zelfstandig journalist, presentator en vrijwilliger)
- Tijm (Kees Zwager & Wil de Ruiter – Oprichters Wijkservicepunt De Buurtsalon)
- Bosui (Roy Meyer – Judoka)
- Citroengras (Raimke Groothuizen - Schrijfster, tekenaar, lerares en vrijwilliger)
- Koriander (Mattijs van Dalen - Oprichter Green Revolution)
- Salie (Irene de Bruijn - Docent, gastvrouw, schrijfster en coach)
- Madame Jeanette (Gerard van der Berg - Vrijwilliger in de kunst- en cultuursector)
- Basilicum (Thibaud van der Steen & Frank Haagen - Oprichters Breda Maakt Mij Blij)
- Munt (Lucienda Dap - Oprichter Het Activeringshuis)
Andere Smaakmakers

"Ik ontmoet Breda aan tafel."
Desiree Martis
Journalist en hartelijke vrijwilliger

"Ik wil de docent zijn die ik zelf niet ben tegengekomen"
Raimke Groothuizen
Schrijfster, tekenaar, lerares en vrijwilliger

“Impact maken begint bij het in contact komen met mensen en elkaar leren begrijpen.”
Niels de Beer
Sociaal Ondernemer bij One Big Smile en Stichting NAC Maatschappelijk
Voeg jouw eigen Bredase Smaakmaker toe!
Ken jij (of ben jij) een Bredanaar met een bijzonder verhaal? Vertel het ons!
Smaakmaker toevoegen