Wat maakt jouw Bredase Smaakmaker zo bijzonder?

Vertel ons helder en overtuigend waarom jij, of diegene die je opgeeft, een echte 'Bredase Smaakmaker' is. Wat maakt diegene dusdanig speciaal dat hij of zij de titel verdient? Denk daarbij aan wat de positieve impact is op de stad Breda en hoe diegene onze stad (nog) mooier maakt. Maak bij het schrijven van de motivatie gebruik van de criteria.

Klik hier voor de selectiecriteria.

Wat gebeurt er met jouw aanmelding?

Een vakjury (bestaande uit verschillende Bredanaars vanuit sport, cultuur, vrijwilligerswerk, etc) gaat alle nominaties doornemen en beslissen wie er daadwerkelijk als Bredase Smaakmaker wordt verkozen. Zij zorgen voor een mooie mix aan mensen en verhalen vanuit diverse disciplines, met als doel de diversiteit van Breda(naars) te laten zien.

Is de Bredanaar die jij aanmeldt gekozen tot Smaakmaker? Dan volgt een interview en fotoshoot om zijn/haar verhaal vast te leggen en op te nemen in het platform. Ook worden alle Bredase Smaakmakers eens per jaar fysiek bij elkaar gebracht, samen met het bestuur van de stad. Als Bredase Smaakmaker kun je door Gemeente Breda of Breda Marketing worden benaderd om als ambassadeur op te treden richting media of bij events. De rol van ambassadeur is echter geen verplichting.